1. რძე და რძის პროდუქტებში მიკრობიოლოგიური დაბინძურების პოტენციური საფრთხეები.
მომხსენებელი: აკადემიის სურსათის უვნებლობის სამეცნიერეო განყოფილების აკადემიკოს-მდივანი – ზურაბ ცქიტიშვილი.
2. მიმდინარე საკითხები.
1. რძე და რძის პროდუქტებში მიკრობიოლოგიური დაბინძურების პოტენციური საფრთხეები.
მომხსენებელი: აკადემიის სურსათის უვნებლობის სამეცნიერეო განყოფილების აკადემიკოს-მდივანი – ზურაბ ცქიტიშვილი.
2. მიმდინარე საკითხები.
|
... თბილისი,1002, ივანე ჯავახიშვილის N51; ტელ.: (+995 32) 291 01 14; 296 03 00; 294 13 20;
ელ-ფოსტა : conference.gaas@yahoo.com; gaasgeorgia@gmail.com