საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის პროდუქტების შენახვისა და გადამუშავების სამეცნიერო განყოფილების 2017 წლის 13 აპრილის სხდომის დღის წესრიგი; თბილისი, დასაწყისი 12 საათზე
1. კვების პროდუქტების ექსპერტიზის, ფალსიფიკაციისა და იდენტიფიკაციის საფუძვლები;
მომხსენებელი: ტექნიკის მეცნიერებათა დოქტორი ნ. ბეგიაშვილი.
2. საქართველოში ველურად მზარდი ღვიის გავრცელების არეალი და მისი ნაყოფების _ გირჩის, კენკრის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა;
მომხსენებელი: ტექნიკის დოქტორი ლ. ქაჯაია.
3. ვარდისფერი ღვინოების დამზადების პერსპექტივები ადგილობრივი ვაზის ყურძნის ჯიშების თავისებურებების გათვალისწინებით;
მომხსენებელი: ტექნიკის დოქტორიც. შილაკაძე.
4. მიმდინარესაკითხები.