1. სამკურნალო სანელებელ–არომატული ნედლეულის ბაზა და ფუნქციური კვების პროდუქტების წარმოების პერსპექტივები საქართველოში.
მომხსენებელი: ასოცირებული პროფ. ნაზი ალხანაშვილი, კვების მრეწველობის ინსტიტუტის მეცნიერ-თანამშრომელი.
2. მიმდინარე საკითხები.
1. სამკურნალო სანელებელ–არომატული ნედლეულის ბაზა და ფუნქციური კვების პროდუქტების წარმოების პერსპექტივები საქართველოში.
მომხსენებელი: ასოცირებული პროფ. ნაზი ალხანაშვილი, კვების მრეწველობის ინსტიტუტის მეცნიერ-თანამშრომელი.
2. მიმდინარე საკითხები.