სურსათის უვნებლობის და სასურსათო ტექნოლოგიის სამეცნიერო განყოფილების 2020 წლის 27 იანვრის სხდომა
საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია
სურსათის უვნებლობის და სასურსათო ტექნოლოგიის სამეცნიერო
განყოფილების 2020 წლის 27 იანვრის სხდომის
დღის წესრიგი
თბილისი დასაწყისი 12 საათზე
1. ინფორმაცია სურსათის უვნებლობის და სასურსათო ტექნოლოგიის სამეცნიერო განყოფილების წევრების მიერ 2019 წელს გაწეული სამეცნიერო საქმიანობის შესახებ.
მომხსენებელი: სურსათის უვნებლობის და სასურსათო ტექნოლოგიის სამეცნიერო განყოფილების აკადემიკოს-მდივანი, აკადემიკოსი ზურაბ ცქიტიშვილი
2. აკადემიკოს ზურაბ ცქიტიშვილის ანგარიში 2019 წელს ჩატარებული სამეცნიერო საქმიანობის შესახებ.
3. მიმდინარე საკითხები.