1. კვების პროდუქტების ექსპერტიზის, ფალსიფიკაციისა და იდენტიფიკაციის საფუძვლები;
მომხსენებელი: ტექნიკის მეცნიერებათა დოქტორი ნ. ბეგიაშვილი.
2. საქართველოში ველურად მზარდი ღვიის გავრცელების არეალი და მისი ნაყოფების _ გირჩის, კენკრის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა;
მომხსენებელი: ტექნიკის დოქტორი ლ. ქაჯაია.
3. ვარდისფერი ღვინოების დამზადების პერსპექტივები ადგილობრივი ვაზის ყურძნის ჯიშების თავისებურებების გათვალისწინებით;
მომხსენებელი: ტექნიკის დოქტორიც. შილაკაძე.
4. მიმდინარესაკითხები.