#2014-1 შემოდგომაზე გაუხეშებული თუთის ფოთლისაგან მეცხოველეობის არატრადიციული საკვების (ნეკერი) დამზადების შესაძლებლობა, ტექნოლოგიები და ეფექტიანობა. ავტ.: გ.ნიკოლეიშვილი, ე.შაფაქიძე, თ.დალალიშვილი.
#2014-2 საინვესტიციო პროექტი - მეაბრეშუმეობის საკვები ბაზის, პარკის წარმოების და კუსტარული რეწვის ეტაპობრივი აღდგენა ხონის რაიონში, საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია.
#2014-3 თერმული წყლით გამთბარ სუბსტრატში თუთის გამძლე ჯიშების ნაზამთრი კალმით დაფესვიანება და ეკონომიკური ეფექტიანობა. გ.ნიკოლეიშვილი, ე.შაფაქიძე, თ.დალალიშვილი.
#2014-4 პირველ ორ ასაკში თუთის აბრეშუმხვევიას ცენტრალიზებული გამოკვება და უპირატესობა ინდივიდუალურ გამოკვებასთან შედარებით. გ.ნიკოლეიშვილი, ე.შაფაქიძე, ნ.ბარამიძე.
#2014-5 საკვები კულტურების აგროწესები. გ.ცაგურიშვილი, ქ.ნიაური, ნ.ჟვანია.
#2014-6 რეკომენდაციები
#2014-7 რეკომენდაციები მცენარეთა ნორმალური ზრდა-განვითარებისა და ნიადაგის დამუშავებისათვის საჭირო ოპტიმალური ტენიანიბის პარამეტრების შესახებ. აკად.ჯ.ონიანი.